ABA-psychologen | +31 6 42 02 52 67

Vacatures bij ABA-psychologen

Sta je te springen om aan de slag te gaan en wil je direct solliciteren? Stuur je motivatiebrief inclusief CV dan naar n.kobussen@aba-psychologen.nl. Heb je interesse en/of vragen over onze vacatures? Neem dan gerust even contact op met Nieke Kobussen: +31 6 26 05 30 58 of n.kobussen@aba-psychologen.nl

GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist

In verband met uitbreiding van het team, maar ook van taken zijn wij op zoek naar GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist en regiebehandelaar! Durf jij de uitdaging aan?

Wij willen het team graag uitbreiden met een GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist, bij voorkeur op ZZP basis. Heb jij affiniteit met kinderen met gedragsproblemen en/of ontwikkelingsachterstanden (ADHD en/of ASS)? Ben jij enthousiast en houd jij van een uitdaging? Is werken volgens de ABA-methode jou niet onbekend? Dan zijn wij misschien wel dé perfecte match.

ABA-Psychologen is voor locatie Leusden per direct opzoek naar een GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist als functie regiebehandelaar/werkbegeleider voor 4-8 uur per maand. Je zal betrokken zijn bij onderzoek, eventuele diagnostiek (met kinderarts) en de behandelprogramma’s. Ervaring met de doelgroep, als behandelaar én als diagnosticus is, net als ervaring met hechtingsproblematiek, systeemtherapie en evt traumabehandeling is een sterkte pre.  

ABA-trainers

In verband met uitbreiding zijn we per direct op zoek naar ABA trainers met minimaal HBO niveau op onze lokatie Amersfoort! Wil jij ons team versterken? 

Heb jij affiniteit met kinderen en de doelgroep autisme spectrum stoornis? Ben jij enthousiast en houd jij van een uitdaging? Ben jij analytisch en wil je graag spelenderwijs kinderen behandelen? Dan pas je misschien wel bij ons in het team! Per direct zijn wij op zoek naar: (RBT geregistreerde) ABA trainer, afgestudeerde (toegepast) psycholoog, pedagoog of orthopedagoog voor minimaal 26 uur per week.

De functie als ABA trainer betreft het uitvoeren van een behandel- en begeleidingsprogramma volgens de ABA methode. Deze ABA methode is een intensieve gedragstherapie die wij uitvoeren bij kinderen met gedragsproblemen en/of ontwikkelingsachterstand. We werken deels ambulant: bij het kind thuis of op school. Daarnaast hebben we een Zoetermeer meerdere ruimtes voor individuele als ook groepstraining waarbij de begeleiding alsnog -bijna- 1:1 is.

Overige openstaande vacatures

 • Ambulant werk bij gezinnen thuis in Leusden/ Amersfoort en wijde omgeving en op onze lokatie in Leusden; 2 vacatures minimaal 26 uur / week.                                               
 • We staan altijd open voor open sollicitaties!

Functie

 1. Uitvoeren van ABA programma voor kinderen onder begeleiding van ABA-consultant/psycholoog. Hierbij is de doelgroep kinderen van 2-12 jaar met ontwikkelings- en/of gedragsproblemen, met name kinderen met -een vermoeden van- ASS problematiek;
 2. Tijdens training gedragsanalyses doen;
 3. Meedenken met de doelen uit de behandelprogramma’s;
 4. Wekelijks intervisie met collega’s;
 5. Mogelijkheid van uitbreiding van taken.                                   

Eisen

 1. Enthousiast;
 2. Geduldig;
 3. Kritisch;
 4. Willen (blijven) leren en ontwikkelen;
 5. Open staan voor feedback, ABA methode willen leren;
 6. Affiniteit hebben met bovenstaande doelgroep;
 7. Zelfstandig kunnen werken;
 8. Goede communicatieve vaardigheden;
 9. In het bezit van een rijbewijs en auto (en reizen niet vervelend vinden)
 10. Minimaal HBO diploma psycholoog/ pedagoog/social worker
 11. Bezit van SKJ-registratie (of mogelijkheid ertoe) 

Gewenst

 1. Ervaring met de doelgroep;
 2. Ervaring met de ABA methode.

Geboden worden

 1. Klein, enthousiast team;
 2. Kennis / workshops betreft de evidence-based ABA methode;
 3. Coaching en supervisie betreft de evidence-based ABA methode;
 4. Samenwerking met andere disciplines, zoals logopedist, fysiotherapeut en kinderarts;
 5. Mogelijkheid tot uitbreiding van taken (uitwerken materiaal; afnemen van testen / uitwerken van vragenlijsten; functie-analyses doen; ouderbegeleiding)
 6. Functie valt onder CAO-jeugdzorg.

Bij vragen of interesse kun je contact opnemen met Nieke Kobussen. Stuur je motivatiebrief inclusief CV naar n.kobussen@aba-psychologen.nl.

We hopen je snel te spreken!