ABA-psychologen | +31 6 42 02 52 67

Klachten

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze zorg. Mocht dat echter niet zo zijn, dan kunt u op verschillende manieren uw klacht hoorbaar maken. Wij gaan graag met u in gesprek over de klacht. Vraag gerust een gesprek aan met de trainer of mentor. Indien u hier niet uitkomt, kunt u uiteraard ook contact opnemen met de directie (Nieke Kobussen). Samen zullen wij altijd op zoek gaan naar de beste oplossing.

Mocht u dan nog ontevreden zijn of heeft u behoefte aan een onafhankelijk persoon, kunt u ook ondersteuning krijgen. ABA Psychologen biedt hiervoor de volgende mogelijkheden:

 1. Directie ABA-Psychologen 
  Klachtenafhandeling ABA-Psychologen
  Mail: administratie@aba-psychologen.nl
  Post: ABA-Psychologen, , te Leusden
  Telefoon: +31 6 42 02 52 67
 1. Functionaris Gegevensbescherming (FG-014012) 
  administratie@aba-psychologen.nl
 1. Klachtenportaal Zorg
  Lukt het niet om de klacht onderling op te lossen? Dan kunt u terecht bij Klachtenportaal Zorg. U kunt uw klacht hier indienen. De ervaren en onafhankelijke klachtenfunctionarissen van Klachtenportaal Zorg pakt dit op een persoonlijke en zorgvuldige manier met u op. 
 1. Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg
  Heeft u een klacht die valt onder de jeugdwet? Dan kunt u contact opnemen met het Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg (AJK). Deze dienstverlening is onafhankelijk en kosteloos. Het AKJ informeert, adviseert en onder-steunt iedereen met vragen of klachten over de jeugdzorg. 
 1. Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
  ABA-Psychologen is aangesloten bij de SKJ. Heeft u een klacht? Dan kunt u ook contact opnemen met de SKJ. U kunt uw klacht indienen via de website https://skjeugd.nl/.
 1. Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
  ABA-Psychologen is aangesloten bij het NIP. Heeft u een klacht? Dan kunt u ook contact opnemen met het NIP. U kunt uw klacht indienen via de website https://psynip.nl/